Poslední týden

23.02.2020 04:32

Tak jedenáctá cesta je u konce... :-) Manžel dnes kolem půlnoci místního času opouští hotel a vyráží na letiště. Do Prahy by měl dorazit zítra okolo 13. hodiny. Všichni se na něj už moc těšíme!

Během posledního týdne proběhla u Vickyho další požehnaná shromáždění... Lidé hladově přijímali vyučované Boží Sovo a Duch Svatý je posiloval a upevňoval. Na jednom z nich se znovuzrodil další Vickyho soused. Byl nesmírně vděčný a mocně zasažený Boží láskou. Chvála Pánu! Manžel zakoupil Bibli pro Vickyho souseda Pankaje, který přijal Ježíše předchozí týden, a také pro Vickyho maminku, jíž tu její starou rozkousaly krysy. Maminka svědčila, že díky Ježíši po mnoha letech prožila letošní zimu bez astmatických záchvatů. Sláva Bohu! Potom manžel strávil několik hodin s Vickym a jeho dvěma kamarády ze sousedství. Předal jim čisté a mocné evangelium a oni hned na místě vydali svůj život Ježíši Kristu! Haleluja! 

Dále se manžel opět sešel s mladými lidmi, již se znovuzrodili během minulé cesty, a téměř celý večer kázal evangelium jejich kamarádce, kterou přivedli. Jeden večer strávil s Minto (Vickyho kamarád, s kterým se známe již dlouho) a jeho dvěma bratranci. Pozorně naslouchali všemu, co jim manžel o Ježíši a Boží dobrotě vyprávěl. Znovu se několikrát viděl s Pratikem, modlili se společně a povídali o úžasných Božích věcech. V pátek manžel pozval Mohana na narozeninovou večeři (brzy oslaví 20. narozeniny), předal mu dárek a moc si společný čas užili. Mimo toto vše na snímcích ještě vidíte momentky z ulice a dalších setkání a rozhovorů. Samozřejmě nejvíce času strávil opět s Vickym, což nebylo potřeba pokaždé fotograficky zdokumentovat... :-) 

Děkujeme Bohu a celým srdcem Ho chválíme za všechna znovuzrození, uzdravení, za všechny průlomy a změněné lidské životy během této cesty! Jemu patří všechna Sláva! Věříme, že dál v těchto drahých lidech jedná a Jeho úžasný plán se zjevuje! Přetékáme vděčností a radostí a jsme plni očekávání, co vše ještě připravil! 

Shromáždění u Vickyho

Anglická Bible pro Pankaje, který se minulý týden znovuzrodil, a nová Bible pro Vickyho maminku (tu starou jí rozkousaly krysy)

Tito dva mladíci (Vickyho kamarádi ze sousedství) se právě znovuzrodili

Skvělý večer s těmito mladými lidmi, již se znovuzrodili při minulé cestě, a dívkou, která slyšela evangelium poprvé 

Večer s Pratikem

Opět u Vickyho

Tento Vickyho soused se právě znovuzrodil

S Minto a jeho dvěma bratranci

S mladým manželským párem, jenž se znovuzrodil během minulé cesty

Skvělé obecenství s Vickym

Takto lidé běžně spí (žijí) na ulici...

Opět s Pratikem

Narozeninová večeře s Mohanem

S Vickym a jeho již znovuzrozeným bratrancem Sandipem

Shromáždění u Vickyho

Sobotní večeře a skvělé obecenství s klukama... :-)