Poslední dny v Indii

29.11.2023 14:48

S radostí oznamuji, že 23.11. Megana (v "našem" McDonaldu) cele vydala svůj život Ježíši. Haleluja! Oba mi s Mohanem píšou a jsou naprosto nadšení z tohoto pro ně zbrusu nového začátku. Mohan jí citoval svůj oblíbený Žalm 23, aniž by si uvědomil, že je 23. listopad a rok 2023 a že má Megana narozeniny 23.2. Také Marek 11, 23 je skvělý verš pro jejich životy :-) V pondělí mého manžela pozvali k sobě domů do Dharavi na večeři. Megana moc ráda vaří a vše, co uvařila, bylo opravdu dobré (samozřejmě u toho nesmíš přemýšlet nad surovinami apod. :-). Speciálně kvůli této události sehnali a do své místnůstky nacpali i židli a stůl, aby manžel nemusel jíst na zemi. Byli moc vděční a naplno si užívali, že k nim přišel a nechal se pohostit. Na oslavu Meganina znovuzrození jí manžel přinesl čokoládový dort (viz foto). V Dharavi se krátce viděl zase se Sonim a s dalšími lidmi.

Jeden večer pozval manžel Vickyho, jeho kolegy z práce a jeho nadřízenou na večeři. Byla to skvělá příležitost s nimi navázat a všichni si to moc užili. Jiný den strávil opět s Vickym a Tomem. Společně také s Vickym navštívili jeho maminku v nemocnici (viz foto). Špatně se jí dýchalo po Diwali oslavách, kdy bylo ve městě opravdu hodně znečištěné ovzduší a nedostatek kyslíku. Dnes ji propustili a moc děkovala za návštěvu a modlitby.

Mohanova sestřenice Seema s manželem pro mě přinesli plnou tašku toho jediného indického "cukroví", o kterém vědí, že mi opravdu chutná :-) Zatím nám neprozradili, kde ho kupují a my jsme na ně také nikde nenarazili... To od nich bylo moc milé! Také jsme je pár dárky požehnali.

Manžel během této noci odlétá a zítra je už zpět v ČR. Jsme tolik vděční za všechny spasené, uzdravené, Boží láskou a Boží mocí zasažené a proměněné lidské životy během této cesty! Modlíme se a víme, že se Boží dílo dál nezastavitelně šíří a připravují se veliké průlomy! Spasená a svobodná Indie!

Megana se znovuzrodila v McDonaldu

V jídelní části obchodního domu

Vickyho maminka v nemocnici

 

Pouliční holení

S Vickym a jeho spolupracovníky

Se Sonim v Dharavi

U Mohana s Meganou

Se Seemou a jejím manželem

S Vickym a Tomem